Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son mesabe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın ehil başüstüneğu yer ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş alışverişi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Özellikle duygulu ve maliyetli materyallerin olduğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın Yangın Kapısı Fiyatları veya ayrıksı bir acil durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Alanında mahir ve sertifikalı asılçılarımızın ulamaları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page